Monday, January 25, 2010

Excited Sungguh!

Excited Sungguh! [orang yang kata bukan saya]
Tapi saya xda idea, sebab tu saya 'mencapub' kat sini.[version bahasa jangan ditiru]





"Ai Amin.. Senang hati jer tulih, ni mesti dah ada calon, excited nampak!"

Soalan provokasi seperti itu saya tidak dapat menjawab. Kaku. Hanya mampu tersenyum lebar.
"No comment" (jawapan standard artis)

Tapi apa salahnya jika inginkan persediaan. Bukanya satu kesalahan. Bahkan dituntut. Wink!
Kisah calon ada ke xda tu lain cerita, yang penting ilmu! berkekalan.


Konklusinya, saya tidak melepaskan peluang keemasan ini. Kursus pra perkahwinan hanya menelan
belanja RM 20. Hanya di KMB! Kalo di luar saya rasa beratus-ratus even beribu-ribu.

So, lebih baik saya rebut!!!!
Anda bagaimana??? Hohoho, jangan malu jangan segan, orang offer, kita rebutlah!




9 comments:

mfazli said...

saya mau join sama!:)

...zUlaIkHA... said...

salam
amin bukan dh de calon ke???
huhu...(^_^)

sye dedicatekan lagu maher zain ni eh :

"barakallahulakuma wabaraka alaikuma
wa jama'a bainakuma filkhair"

Dr. Syaimaa' Ahmad m.b.b.s said...

lorhh orang perlis ke?
*bangga
wahahah

lenkali tulis kat situ camni..
Nama pasangan = xde, tolong carikan boley?

Akmal Hayat said...

> aziani..haha..taksub maher zain! :P

> syaimaa'..mana da..budak ni orang kedah kowt! bukan perlis..

> amin..:P hg excited gla kot tadi..haha..tulis ja..pilihan hati ibu.. :) sweet~

Amin Rox said...

>>>Fazli: eh2, bukn ko yang excited ajak aku kan fazli.. hehe..

>>Zulaikha: oh, entahlah. hehe. calon tu ada lah. tunggu masa ja. ^_^

>>> Syaima: ya, saya orang perlis-kedah. hehe. combo punya! Sori akmal, fakta hg salah nawh. hehe.

>>Akmal: xley, satgi jadi gosip. naya!

Dr. Syaimaa' Ahmad m.b.b.s said...

kita serupa lah combo gak perlis>kedah +brunei huhuh

gudlack in finding ur better half
kui3

Amin Rox said...

>>syaima: HOHO, Dia lagi sakan, sampai ke brunei combo! mantap!
Ayuh ORang perlis!! hehe.


Yup2, tgh mencari. insyaAllah.

Amin Rox said...

>>syaima: HOHO, Dia lagi sakan, sampai ke brunei combo! mantap!
Ayuh ORang perlis!! hehe.


Yup2, tgh mencari. insyaAllah.

Atikah Nur Dzulkhefli said...

eherm3...mr x????hahahaha
atik pon da bayaq n hantar form...ngeh3..