Tuesday, July 6, 2010

Result saya

Penat saya membalas YM dan message kawan-kawan tentang markah saya. Jadi saya menjadikan result saya transparent kepada anda semua.

2010 MAY MALAY A1 SL 7
2010 MAY ENGLISH B SL 6
2010 MAY BUS.& MAN. SL in ENGLISH 7
2010 MAY BIOLOGY EE in ENGLISH B
2010 MAY BIOLOGY HL in ENGLISH 6
2010 MAY CHEMISTRY HL in ENGLISH 6
2010 MAY MATHEMATICS HL in ENGLISH 6
2010 MAY THEORY KNOWL. TK in ENGLISH P


TOtal Mark without Bonus point : 38/42
Untuk pengetahuan TOK saya pending, rasanya semua budak KMB, entahlah kenapa, nak kata saya plagerise, seingat saya, saya goreng banyak. Maka doakanlah kami semua agar dipermudahkan.sekian

Jika TOK tiada apa-apa, InsyaAllah saya akan menyambung ke University of Edinburgh, Scotland UK.

Blogger Templates

14 comments:

Akmal Hayat said...

congratez! :)

Anonymous said...

fuyoo...aku first comment..

erm..congratz bro...

azizan said...

mabruk akh!!=) insyaAllah moga Allah permudahkan kesemuanya...

fiQ said...

Alfa mabruk
[kena cakap bahasa arab utk org baru balik umrah ni huhhu]

Moga dikembalikan semuanya kepada Allah

ibnuazlan said...

Caya la Amin. Tak sia-sia aku jadi mentor kau. haha

ﺧﻳﺮﺍﻟﻌﺎﻣﻟﻳﻦ said...

saya xgheti cakap arab...gheti melayu jerk..huhu..tahniah br0..! (melayu ker?hehe)

+aNa baNana+ said...

congratez.....

Ariff Firman Shah said...

BUSINESS dapat 7... Memang businessman sejati...

Фахми ファーミ فهمي said...

tahniah2

Wan Harun said...

Congratz dod

hafiszi said...

Salam. Tahniah2! semoga berjaya jadi jutawan biotech satu hari nanti, huhu..

ﺷﻬﻤﻲ @ iBnU SuRaiNi said...

congratz, bro!!

hahah, EE kita sama, aku B gak~
trima kasih, Amin, ang sudi share guideline EE + example EE ngan aku...
Aku berhutang budi banyak ngan ang...

Malay aku pon 7 gak...
ni mesti tempias ang ngan Akmal Hayat ni dok buat ayat bunga2 kat blog sampai aku pon terikut skali...
ampa la sifu aku~!


n_n

Atikah Nur Dzulkhefli said...

CONGRATES!!

Amin Rox said...

Jutaan terima kasih smua. Semua ini hnyalah rezeki Allah SWT. mungkin jua ujian. Bersyukur ke HadratMu.